Gezocht:                                  

nieuwe EnergieCoaches

  • Ben je technisch aangelegd, kun je redelijk overweg met computers en kun je goed luisteren en communiceren?
  • Heb je tenminste een paar halve dagen per maand beschikbaar om bij te dragen aan een duurzamer Baarn en de energietransitie?
  • Wil je deel uitmaken van een groeiende groep mensen in Nederland en daarbuiten die als vrijwilliger meehelpen aan een beter klimaat?

Meld je dan aan om EnergieCoach van EnergiekBaarn te worden! Mail je naam en contactgegevens naar Michiel Wind: advies@energiekbaarn.nl.

Wat gebeurt er na je aanmelding

We gaan graag met je in gesprek en na een wederzijdse klik kun je deelnemen aan een cursus van enkele dagdelen. Je wordt onderdeel van onze groep (nu negen) EnergieCoaches.

Inwoners van Baarn kunnen een adviesbezoek aanvragen via https://energiekbaarn.nl/aanvraagformulier-energiecoach-bezoek. Michiel Wind verdeelt de aanvragen over de EnergieCoaches. Als coach krijg je dus af en toe een verzoek om naar een adres te gaan om de bewoners te adviseren over energiebesparing en verduurzaming. (In het begin doe je dit samen met een ervaren coach.) Het gaat vooral over isoleren en zonnepanelen, maar ook allerlei andere manieren om energie te besparen. Het is leuk en dankbaar vrijwilligerswerk.

Lijkt je dit leuk en wil je je aanmelden? Of wil je eerst nog meer weten? Neem in beide gevallen contact op met Michiel Wind:

  • (035) 666 87 53
  • advies@energiekbaarn.nl.

Zo bereikt u ons

Algemeen: contact@energiekbaarn.nl
EnergieCoaches: advies@energiekbaarn.nl

Of kijk bij Contact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame ontwikkelingen en projecten in Baarn?
Meld u aan voor de nieuwsbrief van EnergiekBaarn!

Nieuwsbrief

Doe mee

Wilt u bijdragen aan een duurzaam Baarn?
We hebben diverse projecten waar u aan mee kunt werken. Of breng een eigen project in!

Ik doe mee