Update VvE’s juni 2019

De kop is er af! EnergiekBaarn start advisering VvE’s

Bijzondere advisering aan besturen en bewoners van woningen met een Vereniging van Eigenaren (VvE), is één van de projecten die EB in 2018 centraal heeft gesteld. Dit VvE project staat inmiddels in de steigers. Er ligt een goed plan en twee leden van EB houden zich bezig met de uitvoering daarvan. Grote waardering voor Helene van Gelder en Ciska van den Andel, die de handschoen hebben opgepakt!

Samen met een VvE in Baarn is inmiddels een pilot gestart. Interesse van andere VvE’s is ook al bij ons terecht gekomen! Wellicht mede dankzij de aanbevelingsbrief van onze gemeente!

Doel

Doel van het project is dat we VvE’s willen stimuleren én ondersteunen om energiezuiniger te worden en dit in maatregelen ook op te nemen in onderhoudsplannen.. In eerste instantie zetten we vooral in op isolatie maatregelen.

Naast de noodzaak om energiezuiniger te worden, kunnen isolatiemaatregelen ook leiden tot verbetering van het comfort en verlaging van de energierekening. Voor VvE’s zijn door de centrale overheid ook bijzondere faciliteiten ontwikkeld, zoals subsidies en speciale leningen. Uiteraard kunnen we VvE’s ook daar over informeren.

De Gemeente Baarn ondersteunt het door Energiek Baarn gestarte project van harte. Ze heeft dan ook een aanbevelingsbrief voor VvE’s opgesteld.

Maak je deel uit van een VvE en hebben jullie ook interesse? Of wil je meewerken aan dit project? Mail naar: Helene van Gelder

Zo bereikt u ons

Algemeen: contact@energiekbaarn.nl
EnergieCoaches: advies@energiekbaarn.nl

Of kijk bij Contact

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van duurzame ontwikkelingen en projecten in Baarn?
Meld u aan voor de nieuwsbrief van EnergiekBaarn!

Nieuwsbrief

Doe mee

Wilt u bijdragen aan een duurzaam Baarn?
We hebben diverse projecten waar u aan mee kunt werken. Of breng een eigen project in!

Ik doe mee