SLIM! Doe meer met minder

Wil je energie en geld besparen? Meer comfort in huis? En meewerken aan een beter milieu? De EnergieCoach geeft advies. Door te kijken naar je energieverbruik en op zoek te gaan naar de grootste energielekken. Door informatie over isolatie en zonnepanelen. En door desgewenst ook warmtefoto’s te maken.

Wat is het?

SLIM! – doe méér met minder! De coaches van SLIM! helpen je met slimme, simpele en snelle bespaartips. Hiermee krijg je meer comfort in huis en bespaar je energie. Goed voor je portemonnee en het milieu!

Ook weten hoe je eenvoudig kunt besparen?

Hoe werkt het?

De coaches van SLIM! komen bij je thuis voor een persoonlijk advies. Maar ze geven ook presentaties over energiebesparing bij je in de buurt. Je kunt ze bijvoorbeeld uitnodigen voor je vereniging of wijk.

De slimme tips zijn makkelijk toepasbaar. Denk aan kleine aanpassingen in huis. Maar ook door de dingen net even anders te doen. Je hebt het al snel over besparingen van meer dan honderd euro per jaar. En dat is toch mooi meegenomen!

Comfortabel wonen in jouw (huur)huis?

Wat kost het?

Aan de adviezen en presentaties zijn geen kosten verbonden.

Voor wie?

Wil je graag energie besparen, maar wil je (of kun je) op dit moment geen grote investeringen in je huis doen? Alle kleine beetjes helpen. In elk huis: groot of klein, oud of nieuw, koop- of huurhuis. De SLIM!-coach helpt met eenvoudige tips waar iedereen iets aan heeft.