Bestuur

Jop de Groen

Voorzitter  

In 2107 heb ik als inwoner van Baarn van harte het Baarnse Klimaat Akkoord (BKA) getekend samen met vele andere personen, bedrijven en politiek en Gemeente. Toen ben ik natuurlijk ook meteen actief lid van EnergiekBaarn geworden, de initiator van het BKA. Wat is er mooier en concreter dan lokaal in je eigen Gemeente kunnen meewerken aan verduurzaming van gedrag en panden en andere activiteiten ? Door je aan te sluiten bij EnergiekBaarn ontmoet je bovendien ook nog eens nieuwe mensen, denkbeelden en karakters. Daar wordt iedereen beter van.

Anke Rotink

Anke Rotink

Penningmeester

Wonend in een jaren 30 pand, wetende dat dit niet toekomstig bestendig is, ben ik in 2021 tot de conclusie gekomen dat het tijd is dat ik nu ook in actie kom om mijn bijdrage te leveren aan een betere wereld. Daarom heb ik me aangesloten bij Energiek Baarn. Graag zet ik mijn financiële expertise in voor een Duurzaam Baarn en tegelijkertijd doe ik hierbij nieuwe contacten, inspiratie en kennis op.

Simone van der Sijs

Secretaris

We staan onder druk. Zullen we de klimaatdoelen halen waartoe wij ons hebben verplicht in het Klimaat Akkoord van Parijs, van Nederland, van Baarn? De vraag is of onze planeet de klimaatverandering gaat overleven. Eigenlijk is er geen keus; we moeten handelen. Gewoon, samen, in Baarn.