Bestuur

Jop de Groen

Voorzitter  

In 2107 heb ik als inwoner van Baarn van harte het Baarnse Klimaat Akkoord (BKA) getekend samen met vele andere personen, bedrijven en politiek en Gemeente. Toen ben ik natuurlijk ook meteen actief lid van EnergiekBaarn geworden, de initiator van het BKA. Wat is er mooier en concreter dan lokaal in je eigen Gemeente kunnen meewerken aan verduurzaming van gedrag en panden en andere activiteiten ? Door je aan te sluiten bij EnergiekBaarn ontmoet je bovendien ook nog eens nieuwe mensen, denkbeelden en karakters. Daar wordt iedereen beter van.

Jaap Kuipers

Penningmeester

Goed rentmeesterschap, zorg voor onze aarde en het klimaat vind ik belangrijk. EnergiekBaarn biedt inwoners in Baarn het platform om kennis te delen over hoe we een energieneutrale woonplaats kunnen bereiken. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij.

Simone van der Sijs

Secretaris

We staan onder druk. Zullen we de klimaatdoelen halen waartoe wij ons hebben verplicht in het Klimaat Akkoord van Parijs, van Nederland, van Baarn? De vraag is of onze planeet de klimaatverandering gaat overleven. Eigenlijk is er geen keus; we moeten handelen. Gewoon, samen, in Baarn.