De volgende acties zijn gedaan c.q. lopen:

  • 2015 – heden: Samenwerking met GreenChoice: In 2015 hadden we een samenwerking met GreenChoice waarbij wij als energiecoöperatie een bijdrage kregen voor elk lid van EnergiekBaarn die energie afnam bij GreenChoice. Deze actie is voortgezet in 2016 en 2017. Voor 2017 geldt dat wanneer je jouw energie bij GreenChoice wilt afnemen, je dat via deze site kunt doen. Dat levert een financieel voordeel op voor EnergiekBaarn die een kleine bijdrage krijgen voor elke nieuwe klant die via EnergiekBaarn de stroom van GreenChoice afneemt. Deze actie loopt tot september 2017.
  • 2015: Deelname aan de landelijke actie ‘Het Klimaatstraatfeest’: EnergiekBaarn deed in 2015 mee met deze landelijke actie. Klik hier voor uitleg over de actie. We hebben niet gewonnen, maar een groot aantal leden heeft duurzame maatregelen getroffen als gevolg van deze actie.
  • Loopt: Speciale en bijzondere LED-koffer i.s.m. GreenRecovery uit Den Dolder: word lid van EnergiekBaarn en krijg een week lang een koffer met LED-verlichting te leen zodat je in alle rust kunt kijken welk armatuur, welke lichtsterkte en welk type led-verlichting het beste past in jouw lampen. Na deze week lever je de koffer weer in en kun je – online en met korting – jouw led-verlichting bestellen bij GreenRecovery. Je bespaart daarmee direct op je energierekening.