Doe mee

Volg ons op Facebook of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Heb je ideeën? Laat het ons weten. En natuurlijk vinden we het fijn als je ons wilt steunen met een donatie, of door lid te worden voor minimaal € 10 per jaar.

Denk je erover om zelf actief te worden voor EnergiekBaarn? Dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Ideeën?

Heb je een goed idee, dat je met ons wilt delen? Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

Word lid

Hoe meer leden we hebben, hoe sterker we staan en hoe meer adviezen en bespaaracties we bewoners van Baarn kunnen bieden. Als lid steun je EnergiekBaarn in haar werk en ontvang je regelmatig onze digitale nieuwsbrief. Ook word je uitgenodigd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering en speciale bijeenkomsten over isolatie en duurzame opwekking.

Je bepaalt zelf wat je voor het lidmaatschap betaalt. Het minimum is € 10 per jaar.

Doneer

EnergiekBaarn is een organisatie van vrijwilligers. Wij worden financieel gesteund door de gemeente Baarn. Voor de rest zijn wij afhankelijk van donaties en contributie. Hoe meer steun we krijgen, hoe meer we kunnen betekenen voor ons doel: een klimaatneutraal Baarn in 2030. Steun jij ons?

Word actief

Zin om zelf actief te worden bij EnergiekBaarn? Laat het ons weten!

Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van je interesse en talenten. Er is veel te doen op het gebied van communicatie, het onderhouden van relaties met samenwerkingspartners en het organiseren van activiteiten. Neem contact met ons op, zodat we met je kunnen bespreken wat het beste bij je past.