Documentaireserie 'Het zal mijn tijd wel duren?' over de verduurzaming van VvE's

Afl 5 Voorzitter VvE meneer Jongtien

Een man van 83 die wil dat er zonnepanelen op het dak komen met de volgende dakrenovatie. En die een elektrische auto wil als de oude op is. Een man naar mijn hart dus. Een man die vindt dat zijn generatie al genoeg heeft geprofiteerd van het goedkope gas. “Je mag ook wel aan de volgende generatie denken” zegt hij. Tot slot heeft hij nog een gouden tip om rustig te wonen.

Afl 4 Amaliagaarde met Hugo Buijze en Jan Kuijer

In deze aflevering de daad bij het woord. Amaliagaarde wordt goed aangepakt en het gebouw krijgt een dikke winterjas. En zonnepanelen. Hugo is een bestuurslid dat elke VvE wel zou willen door zijn geniale financierings-aanpak. “Zo kan het dus toch” denk je gelijk. Jan is projectmanager barst van het werk door alle ver-duurzaming in Baarn. Dat is goed nieuws. Jan is de no-nonsense-man die toe is aan het weekend maar toch even wat fijne one-liners produceert. Het dak op met Hugo en Jan.

Afl 3 Energiecoach Henk van Esch

In deze aflevering de Energiecoach aan het woord over de verduurzaming VvE’s. De van adel afstammende Henk van Esch ziet beren op de weg voor VvE’s maar gelukkig is er ook veel hoop. We kijken mee hoe de energiecoach thuis heeft verduurzaamd. Eye-opener is de luchtkwaliteit-meter die eigenlijk iedereen moet hebben. Laat je meenemen door een man met passie voor verduurzaming. Een man om van te houden.

 

Afl 2 De VvE Voorzitter Ben van Merriënboer

Deze keer in de documentaireserie over verduurzaming VvE’s Ben van Merriënboer. Ben is een voorzitter die niet kan wachten om verder te verduurzamen met het advies van Energiek Baarn in de hand. Mooi van Ben is dat hij de probleemstelling bij VvE’s glashelder neerzet. En dan is daar nog de Vespa…

 

Afl 1 Wethouder Jannelies Vissers

In de eerste aflevering van de documentaireserie over verduurzaming VvE’s gelijk maar de Wethouder. Jannelies Vissers neemt geen blad voor de mond en blinkt uit met gevatte antwoorden. Jannelies wil echt stappen maken met de verduurzaming van Baarn en VvE’s in bijzonder. Geniet van haar onbevangen scherpte. 

Teaser 
Filmmaker Ad Heessels is op zoek naar de bereidheid voor verduurzaming van VvE’s in Baarn. Wat zijn de motivaties en bezwaren? Komen we wel in 2050 van het gas af en waarom zouden we het moeten willen? In 9 afleveringen gaat hij op bezoek bij VvE’s, bouwbedrijven, adviseurs, gemeente en bewoners. Een real-live docu-serie met kritische vragen en gevatte antwoorden.