EnergieCoaches

Wilt u:    

  • Meehelpen aan een duurzaam Baarn?
  • Geld besparen?
  • Meer comfort in huis?
  • Meewerken aan een beter milieu?

De EnergieCoaches helpen u met energie besparen, of u nu in een koop- of huurhuis woont. De coach komt naar u toe en kijkt met u naar het energieverbruik in uw woning en welke besparingen en comfortverbeteringen er in uw situatie mogelijk zijn. Dat kan gaan van eenvoudige zaken als een tochtstrip, brievenbussluiter en deurdranger tot het isoleren van vloer of dak of zonnepanelen.

bezoek aanvragen

 

Voor bijna elke woning

Energie besparen kan in bijna elke woning; oud of nieuw. Ook wanneer u al energiebewust bent, kan een bezoek u nieuwe inzichten geven. EnergieCoaches zijn vrijwilligers die een speciale cursus gevolgd hebben en begeleid worden door EnergiekBaarn. EnergiekBaarn biedt met steun van de gemeente informatie en advies voor inwoners over energiebesparing en het opwekken van duurzame energie.

Hoe werkt het                                       

Een EnergieCoach komt bij u thuis, bespreekt wat u graag wilt, en loopt met u een rondje door het huis. Op basis van uw vragen en behoeften, uw woning en uw energieverbruik, bespreekt hij of zij de mogelijkheden voor besparing, duurzame energie en meer comfort. De coaches weten ook welke financiële regelingen de gemeente en de landelijke overheid bieden.

Mogelijk vragen bepaalde maatregelen om gespecialiseerd advies. De coach kan u dan verwijzen naar een gespecialiseerd bedrijf of nader onderzoek voor u doen.

Na het bezoek ontvangt u een verslag met de mogelijkheden voor uw woning.

Wat levert het op:

  • Handvatten om energie en geld te besparen.
  • Meer comfort in huis.
  • Een goede stap in de richting van een klimaatneutraal Baarn in 2030!

Natuurlijk vinden we het fijn als u zich na het bezoek aansluit bij EnergiekBaarn (dat kan al voor € 10,- per jaar). Lid worden is natuurlijk vrijwillig, maar hoe meer bewoners zich aansluiten bij EnergiekBaarn, hoe sterker we staan en hoe meer energie-advies en bespaaracties we bewoners kunnen bieden.

Meld u aan voor een gratis bezoek van de EnergieCoach!

bezoek aanvragen

advies@energiekbaarn.nl

(035) 666 87 53