Word lid
en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

Cultureel Festival 3 september 2016

We zijn op zoek naar leden die onze kraam (in de Pekingtuin) willen bemannen. We proberen voor de uren tussen 11 en 17 uur telkens twee leden in te roosteren, die dan aan belangstellenden kunnen uitleggen wat EnergiekBaarn zoal doet en waar we voor staan. Laat graag weten of je een uurtje (of meer) beschikbaar bent, via contact@energiekbaarn.nl.

De leden die zich al hebben opgegeven, ontvangen binnenkort nader bericht.

Het vijfde EB-Lab op 13 september vanaf 20.00

Noteer alvast in je agenda: op 13 september staat het vijfde EB-Lab ingepland. De onderwerpen die we dan bespreken (naast de terugkoppeling op de lopende projecten) staan in een volgende nieuwsbrief.

Het verslag van EB-Lab 4 is overigens beschikbaar op Dropbox*.

Vooraankondiging Lezing Compenseren op 11 oktober 2016 vanaf 19.30

We houden een lezing over compenseren. Naast het reduceren van energieverbruik en opwekken van duurzame energie is compenseren de derde stap van de Trias Energetica. Welke mogelijkheden heb je als particulier om te compenseren? EnergiekBaarn-leden Eddy de Ruyter en Michel Wind zullen de mogelijkheden en achtergronden toelichten. De lezing is voor leden en andere belangstellenden. De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Baarn kiest Zon succesvol afgrond!

De actie Baarn kiest Zon is zeer succesvol verlopen. In de afgelopen maanden hebben ruim honderd huishoudens via de actie zonnepanelen aangeschaft en laten installeren. Tijdens het volgende EB-Lab meer cijfers en achtergronden over deze actie.

Energieke groet,

EnergiekBaarn

* Alle leden zijn uitgenodigd voor Dropbox via een eerdere email met links naar de diverse bestanden. Heb je vragen hierover, mail die naar contact@energiekbaarn.nl en we helpen je. Of kom naar het EB-Lab, dan leggen we het ter plekke uit.