Word lid
en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

Zomerse borrel EB-Lab op dinsdag 14 juni a.s.

Om op zomerse wijze dit eerste half jaar van 2016 af te sluiten, organiseren we ons EB-Lab dit keer als een zomerse borrel waar zowel leden als geïnteresseerden welkom zijn.

Wat kun je verwachten? Een update over Baarn Kiest Zon. Deze actie is in volle gang, de inschrijving loopt nog tot 30 juni.  We praten je verder bij over nieuwe projecten die interessant zijn voor mensen die wel zonnepanelen willen, maar geen eigen dak of een ongeschikt dak hebben. En iedereen met een plan of idee rond duurzaamheid kan dit inbrengen tijdens dit EB-Lab.

Wellicht dat je onze nieuwsbrief al een tijdje ontvangt en kennis wilt maken? Kom vooral langs!

De eerste borrel en het borrelhapje is gratis.

Aanvang 20.00 op het terras van Restaurant Peking in de Pekingtuin met een introductie en update over Baarn Kiest Zon en de toekomstige acties en einde rond 22.00.

Aanmelden kan via contact@energiekbaarn.nl, maar je kunt ook gewoon langslopen op de avond zelf en ter plekke aanhaken. (Bij slecht weer verhuizen we naar binnen.)

PS: noteer vast de volgende data: zaterdag 3 september staan we met een stand in de Pekingtuin op het Cultureel Festival Baarn, dinsdag 13 september is het eerste EB-Lab na de zomervakantie en op dinsdag 11 oktober organiseren we een lezing. De EB-Labs zijn steeds de tweede dinsdag van de maand met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie.