Word lid
en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

Het vierde EB-Lab

Door de drukte rondom het organiseren van de Baarn Kiest Zon 2 actie en de vakantieperiode was er geen uitgebreide agenda gemaakt. Er zijn in kleine setting op deze avond wel goede plannen gemaakt voor een meer aansprekende invulling van de bijeenkomsten. We hebben een paar interessante idee├źn over lezingen, waarvoor we op zoek zijn naar leden die willen meehelpen om hier invulling aan te geven. In het verslag lees je hier meer over. Het verslag van EB-Lab 4 is beschikbaar op Dropbox. Alle leden zijn uitgenodigd voor Dropbox via een eerdere email met links naar de diverse bestanden. Heb je vragen hierover, mail die naar contact@energiekbaarn.nl en we helpen je. Of kom naar het EB-Lab, dan leggen we het ter plekke uit.

EB organiseert iedere 2e dinsdag van de maand een EB-Lab. We hopen op een grote opkomst op het laatste (5e) Lab voor de zomerpauze: Noteer vast 14 juni in de agenda (locatie volgt). We maken dan de balans op van het afgelopen half jaar en borrelen op de zomer.

Het eerstvolgende EB-Lab na de zomerstop is op 13 september.

Baarn kiest Zon wegens succes verlengd!

De actie 'Baarn kiest Zon' verloopt zeer succesvol. De drie informatie-avonden zijn goed bezocht en er zijn reeds vele offertes aangevraagd. Om nog een kans te geven aan een groep mensen die twijfelen of pas later op de hoogte zijn van deze actie, wordt er nog een extra informatie-avond gehouden op: dinsdag 31 mei vanaf 19.30 in basisschool De Uitkijck, Margrietstraat 2 te Baarn. Iedereen is van harte welkom!

Dringend handjes nodig voor Baarn kiest Zon

Voor deze extra voorlichtingsavond voor de Baarn-kiest-Zon-actie zijn we dringend op zoek naar leden die mee willen helpen met de organisatie. We zoeken mensen die bij de inloop de gasten willen ontvangen, koffie en thee willen inschenken, de inschrijvingen willen verzorgen en/of willen helpen bij de inrichting. Als je kan helpen, meld je aan via contact@energiekbaarn.nl.

Energiek groet,

EnergiekBaarn