Word lid
en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

Doe mee: derde EB-Lab dinsdag 12 april

Kom je ook op dinsdag 12 april? Dan organiseren we weer een EB-Lab voor leden, geĂ¯nteresseerden en het bestuur. Hieronder staan de onderwerpen die aan de orde komen. 

Inloop vanaf 19.30. Aanvang 20.00 en afronding om 22.00.

Lokatie: Werk aan de Winkel, Laanstraat 24

Aanmelden kan via contact (@) energiekbaarn.nl of via het contactformulier (klik hier). EB organiseert iedere 2e dinsdag van de maand een EB-Lab dus noteer ook vast de volgende data: 10 mei en 14 juni (drankjes voor eigen rekening). 

Onderwerpen EB-Lab 3

Het eerste deel is vooral informerend en praktisch van aard. Het tweede deel besteden we aan het afronden van de visie-dialoog tot een voor nu werkbare visie op de lange en korte termijn voor EB. Hieraan gekoppeld kijken we naar de activiteitenagenda voor 2016.

Deel 1

• Taak en rolverdeling bestuursleden

• Status projecten/acties/werkgroepen (*):

Baarn Kiest Zon (Madeleine/Thon) | EON/RWS/Zoutloods (Ageeth/Madeleine) | De Trits  (Ageeth/Madeleine) | Cultureel Festival (open) | Autodelen (Jan Tijmen)

• Status acties

• Werkgroep Communicatie & Dropbox

• Wens tot oprichten Werkgroep 'Locatie'

Deel 2

Afronden visie-dialoog tot een voor nu werkbare visie op de lange en korte termijn en activiteitenagenda 2016.

(*) Voor elk project kun je de contactpersonen benaderen voor details en/of als je mee wilt helpen. De status update die je krijgt tijdens de EB-Labs is op hoofdlijnen om te voorkomen dat we het werk uit de werkgroepen tijdens de EB-Labs herhalen. 

Wil je een onderwerp op de agenda zetten? 

Dat kan. Stuur een mailtje naar naar contact (@) energiekbaarn.nl met het onderwerp dat je op de agenda wilt zetten. We nemen contact met je op om het te bespreken c.q. voor te bereiden waar nodig. 

Voor leden: presentatie & verslag op Dropbox

De presentatie en het verslag van EB-Lab 2 is beschikbaar op Dropbox. Alle leden zijn hiervoor uitgenodigd en hebben in een eerdere email de links naar de diverse bestanden gekregen. Heb je vragen hierover, mail die naar contact (@) energiekbaarn.nl en we helpen je. Of kom naar het EB-Lab, dan leggen we het ter plekke uit. 

Wil je lid worden?

Wil je lid worden en toegang tot de presentaties en verslagen? Het lidmaatschap kost slechts € 10 euro per jaar en je inschrijven kan hier

Tot ziens op dinsdagavond 12 april. 

Energieke groet, 

EnergiekBaarn