Word lid
en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

Tweede EnergiekBaarn Lab op dinsdag 8 maart

Op dinsdag 8 maart vindt het tweede EB Lab plaats - waarbij alle leden en geïnteresseerden welkom zijn. Met het EB Lab gaan we elkaar inspireren en motiveren. Door maandelijks op een vast tijdstip af te spreken willen we EnergiekBaarn slagvaardiger maken.

Tijdens het EB Lab vertalen we onze visie naar concrete acties, verdelen we taken en houden we elkaar op de hoogte van de voortgang. Ook kunnen we elkaar op deze momenten beter ondersteunen wanneer dat nodig is.

Zo houden we zicht op de voortgang en kan iedereen die dit wil zijn of haar steentje bijdragen.

Onderwerpen EB-Lab2: van visie naar concrete acties in 2016, ledenwerving, Baarn Kiest Zon, elektrische laadpalen en meer. 

Noteer dus in je agenda: dinsdag 8 maart om 20.00 uur. De locatie volgt z.s.m. 

ALV tijdens het tweede EB Lab

Tijdens het tweede EB Lab op dinsdagavond 8 maart vindt ook een officiële Algemene Ledenvergadering plaats. Het belangrijkste onderwerp op de agenda is het kiezen van een nieuw bestuur.

Zoals jullie konden vernemen in de vorige nieuwsbrief heeft penningmeester Eddy de Ruyter aangegeven per eind 2015 te stoppen. Ook stappen voorzitter Sander van Veen en algemeen bestuurslid Laura Fresco op. Zij hebben hun vertrek op 9 februari toegelicht. 

Secretaris Madeleine Boerma heeft zichzelf voorgedragen als nieuwe voorzitter. Tegelijkertijd heeft Ruud Koopman zich bereid gevonden om de functie van penningmeester in te vullen. Beide kandidaatstellingen zullen tijdens de ALV worden voorgelegd aan de leden. Laat dus vooral je stem horen op dinsdag 8 maart.

Ben je nog geen lid, kom je wel naar het EB-Lab en wil je ter plekke stemmen? Dat kan door ter plekke lid te worden van EnergiekBaarn voor € 10 euro per jaar. 

Laat via contact@energiekbaarn.nl weten als je belangstelling hebt.

Verslag eerste EB Lab in Dropbox

Alle presentaties, verslagen en afgesproken acties van de EB-Labs worden voor alle leden beschikbaar gesteld in een speciale folder op Dropbox. Dropbox is een online opslagapplicatie waar nu een folder EnergiekBaarn Labs is aangemaakt.

Alle leden krijgen in week 8 een uitnodiging met toegang tot deze folder. 

(Tijdens het 2e EB-Lab kan Madeleine tekst en uitleg geven aan die leden die Dropbox niet kennen of vragen hebben over het gebruik.)

Tot ziens op dinsdagavond 8 maart

Energieke groet, 

EnergiekBaarn