Word lid en maak ook je buurman of -vrouw enthousiast voor een duurzaam Baarn en een lidmaatschap van EnergiekBaarn.

EnergiekBaarn op het Cultureel Festival op 6 september

Natuurlijk is ook EnergiekBaarn van de partij op het Cultureel Festival 2014. Kom zaterdag 6 september tussen 11.00 - 17.00 langs bij onze stand, centraal in de Pekingtuin. Kijk even op de plattegrond waar onze kraam zich precies bevindt.

Ben je nog geen lid en wil je kennismaken?

Ben je lid en wil je helpen en de stand een uurtje bemensen?

Wil je meer informatie over de spouwmuurisolatie actie en wellicht alsnog meedoen? Dat kan namelijk nog.

Kom langs.

Leden van EnergiekBaarn gaan graag met je in gesprek over de doelstellingen van de energiecoöperatie en onze plannen en acties waarmee we willen bijdragen aan een duurzaam en energieneutraal Baarn!

Spouwmuurisolatie op 3 september

Met het najaar en de kou van de winter in aantocht is dit misschien een mooi moment om je spouwmuren te isoleren. Dat kan door lid te worden van EnergiekBaarn en actief mee te helpen met de spouwmuurisolatie actie zodat je er deze winter warmpjes bijzit.

De werkgroep heeft een eerste bijeenkomst gehad en de checklijst en voorbereiding voor de volgende stappen liggen klaar. Wil je nog meedoen? Dat kan!

De eerstvolgende werkgroep bijeenkomst is 3 september van 17.30 tot 19.00 uur. Daaropvolgende data zijn dinsdag 23 september en woensdag 9 oktober ook van 17.30 - 19.00. 

Voor meer informatie of om om je voor 3 september aan te melden: stuur een mailtje naar Madeleine Boerma via contact@energiekbaarn.nl.

Reminder: ALV én Lezing op 30 september

Kom ook op dinsdagavond 30 september a.s. naar onze 2e Algemene Ledenvergadering én Lezing 'Duurzaam Inrichten'.

Leden kunnen tijdens de ALV meebeslissen over de energieleverancier van onze voorkeur. De resultaten van ons onderzoek naar de meest groene energieleverancier en de vervolgstappen worden toegelicht, waarna de leden een keuze zullen maken.

Daarbij geeft een van onze leden, Laura Fresco, een lezing over ‘Duurzaam Inrichten’ en gaan we met elkaar in gesprek over de status van alle acties, nieuwe plannen en ideeën.

Het belooft dus een boeiende avond te worden. Noteer de datum alvast in je agenda. Aanvang 20.00 uur. Locatie: De Groene Inval.